Ingen produkter tilføjet
 

Aiways Tilbehørsshop
Handelsbetingelser

Velkommen til Aiways Distribution Danmarks shop. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos Aiways Distribution Danmark.

PRISER
Alle varer betales netto kontant ved bestilling. Priser på hjemmesiden er udsalgspriser inkl. moms.

AHENTNING
Alle varer afhentes hos den agent, der er valgt.  

FORSENDELSE
Ved bestilling leverer vi varen til den agent, der er valgt. Vi sender sammen med øvrige varer til agenten. Aiways Distribution Danmark er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

LEVERINGSTID
Ved bestilling inden kl. 14 sendes varen samme dag og kan afhentes næste hverdag hos den valgte agent. Ved bestilling efter kl. 14 sendes varen efterfølgende hverdag og kan således afhentes hos den valgte agent 2 hverdage efter bestilling.

FORSENDELSE UDLANDET
Vi sender desværre ikke varer til udlandet.

RETURRET
Aiways Distribution Danmark yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du har bestilt dine vare. Varen samt eventuel emballage skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Varen returneres til samme agent, som du afhentede den. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din kvittering som dokumentation for at varen er afleveret hos agenten. Returnering af varer står for egen regning.

REKLAMATIONER
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst den agent, du har valgt som afhentningssted.
Aiways Distribution Danmark dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelse med en reklamation.

BETALING
Hos Aiways Distribution Danmark kan du betale med VISA, MASTERCARD og via MobilePay
Alle priser hos Aiways Distribution Danmark er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

SIKKERHED
Sikkerheden hos Aiways Distribution Danmark er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er således kun Clearhaus, der har adgang til dine data. Ingen uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Aiways Distribution Danmark er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.
 
Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

EVENTUELLE REKLAMATIONER
Skulle du være uheldig og der er en fejl på en vare, bedes du venligst kontakte den agent, hvor du hentede varen. Vi tilbyder 2 års reklamationsret på alle varer.  Reklamationsretten dækker fejl eller mangler på produktet men ikke slid eller forhold, der skyldes produktet er monteret forkert.

Kundeservice tilbehørsshop
Mail: Reservedele@anmo.dk
Telefon: 56671165

 
VIRKSOMHEDSDATA
Aiways Distribution Danmark A/S
Unionsvej 15
4600 Køge
CVR-nr. 42023078